Kaikki Apex Legends:n ilmoitukset viimeisen 24 tunnin ajalta

Ei häiriöitä tiedossa!


Usein ilmeneviä ongelmia:

Koskien kaupunkeja:


Kommentteja Apex Legends:sta

Anna toisten saada tietoa omista Apex Legends ongelmistasi:Kirjoita kommentti

Spede 8 kuukautta sitten
90250 Oulu Ei käynnisty, heittää aloitusnäyttöön?

apexpelaaja 8 kuukautta sitten
Hei kaikki, Jos olet määrittänyt Xboxisi jollekin seuraavista kielistä: Ruotsin kieli Norjan kieli Hollannin kieli Suomalainen Tanskan kieli turkkilainen Unkarin kieli Sitten se voi johtaa pelin kaatumiseen käynnistyksen yhteydessä. Tällä hetkellä on meneillään ongelma, jossa nämä Xboxin konsolikielet aiheuttavat pelin kaatumisen. Ongelmaa tutkitaan ja sitä voidaan seurata Trello Boardissa . Väliaikainen ratkaisu olisi vaihtaa konsolin kieli toiselle kielelle, jota ei mainita aiemmin mainitussa luettelossa.

apexpelaaja 8 kuukautta sitten
Heittää aloitus näyttöön kun koittaa käynnistää apexin ja heti päivityksen jälkeen tuli tämä ongelma 01300 Vantaa

Kana 8 kuukautta sitten
Heittää alostus näyttöö ku koittaa käynnistää

Harri 8 kuukautta sitten
33340 Tampere sama ongelma kun Samilla, Peli ei käynnisty ja heittää aloitusnäyttöön.

Sami 8 kuukautta sitten
90520 Oulu Peli ei käynnisty, heittää aloitusnäyttöön, uudessa päivityksessä joku ongelma kenties?

Kirjoita kommentti

Apex Legends:sta

Apex Legends on maailmankuulu Battle Royale -peli, jota kehittää Respawn Entertainment ja julkaisee Electronic Arts. Pelissä pelaajat taistelevat toisiaan vastaan erilaisilla hahmoilla ja aseilla, joiden tavoitteena on olla viimeinen selviytyjä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten monipuolinen hahmovalikoima ja tiimipohjainen pelityyli, ovat tehneet siitä suositun pelaajien keskuudessa ympäri maailmaa. Kuitenkin, kuten minkä tahansa verkkopalvelun kohdalla, Apex Legends voi kohdata häiriöitä ja katkoksia.

Yleisiä ongelmia Apex Legends -palvelussa

Apex Legends -pelaajat saattavat kohdata useita ongelmia, kuten yhteysongelmat, pelin kaatumiset, palvelinvirheet ja hitaat latausajat. Joskus nämä ongelmat voivat johtua pelaajan laitteistosta tai Internet-yhteydestä, mutta usein ne johtuvat palvelimen päässä olevista ongelmista.

Mitä tehdä, kun Apex Legends -palvelussa on häiriöitä?

Seuraavassa on joitakin toimenpiteitä, joita voit kokeilla, jos Apex Legends -pelissä ilmenee ongelmia:

  • Tarkista Internet-yhteys: Joskus Apex Legends -peli saattaa kaatua tai hidastua johtuen heikosta tai epävakaasta Internet-yhteydestä. Tarkista, että yhteys on vakaata ja nopeaa.
  • Päivitä peli: Joskus pelin päivitykset voivat korjata ongelmia. Varmista, että pelisi on ajan tasalla.
  • Ota yhteyttä asiakastukeen: Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Apex Legends -asiakastukeen. He voivat auttaa sinua ratkaisemaan ongelman.

Seuraa Apex Legends -palvelun tilaa

Olemme keränneet tietoja Apex Legends -pelipalvelimen tilasta ympäri maailmaa. Näin voit seurata reaaliajassa, onko palvelussa häiriöitä tai katkoksia. Jos havaitset ongelmia, voit tarkistaa täältä, onko kyseessä yleinen ongelma vai jotain, joka koskee vain sinua.

Yhteenveto

Apex Legends on erittäin suosittu peli, mutta kuten kaikki verkkopalvelut, se voi kohdata häiriöitä. Onneksi on olemassa useita tapoja, joilla voit yrittää ratkaista nämä ongelmat. Muista aina tarkistaa Apex Legends -palvelun tila, jos kohtaat ongelmia.

katkoskarttaa

Häiriöprotokolla

Emme ole tehneet Apex Legends:sta tämänhetkistä tilastoa.

Samankaltaiset toimittajat