Kaikki ChatGPT:n ilmoitukset viimeisen 24 tunnin ajalta

Ei häiriöitä tiedossa!


Usein ilmeneviä ongelmia:

Koskien kaupunkeja:


Kommentteja ChatGPT:sta

Anna toisten saada tietoa omista ChatGPT ongelmistasi:Kirjoita kommentti

RP 1 kuukausi sitten
chatgpt ei toimi, ei toiminut eilenkään 40100 jyväskylä

Minä 1 kuukausi sitten
45100 Kouvola ei toimi. Monta päivää on tökkinyt enemmän ja vähemmän, mutta pari tuntia sitten kaikki keskusteluhistoriat katosi.

Milli 1 kuukausi sitten
Ei toimi 80850 Kontiolahti

Mikael 1 kuukausi sitten
Chat gpt ei toimi Hämeenlinna

Moikku 1 kuukausi sitten
Ei toimi 70800 Kuopio

sännö 1 kuukausi sitten
Ei toimi Kempele 90450

Medi 1 kuukausi sitten
00700 ei toimi

Janne Hongisto 1 kuukausi sitten
Ei toimi. 21110 Naantali

Katja Murtoniemi 1 kuukausi sitten
Chat gpt ei toimi 20900 Turku

Kirjoita kommentti

ChatGPT:sta

ChatGPT on OpenAI:n kehittämä tekoäly, joka pystyy suorittamaan monimutkaisia luonnollisen kielen käsittelyn tehtäviä. Se on saanut laajaa tunnustusta kyvystään tuottaa luonnollista ja johdonmukaista tekstiä, joka on syntynyt käyttäjän syöttämästä lähtökohdasta. ChatGPT:tä käytetään usein chatbotteina ja virtuaalisina avustajina, mutta se on myös suosittu työkalu luovissa kirjoitustehtävissä.

Mitä tehdä, jos ChatGPT on alhaalla

ChatGPT on luotettava palvelu, mutta kuten kaikki teknologiat, se voi kohdata häiriöitä. Jos kohtaat häiriöitä ChatGPT:n toiminnassa, seuraavat vinkit voivat auttaa sinua:

1. Varmista, että internet-yhteytesi toimii oikein. ChatGPT tarvitsee vakaan verkkoyhteyden toimiakseen tehokkaasti. 2. Sulje ja avaa sovellus tai selain uudelleen. Tämä voi ratkaista mahdolliset väliaikaiset ohjelmistovirheet. 3. Jos häiriö jatkuu, tarkista, onko ChatGPT julkistanut tiedotteita mahdollisista palveluhäiriöistä.

Yleisiä häiriöitä ja niiden ratkaisuja

ChatGPT voi kohdata useita erilaisia häiriöitä. Tässä muutamia yleisimpiä:

- Hidas vastausaika: Jos ChatGPT:n vastaukset tulevat hitaasti, se voi johtua ylikuormitetusta palvelimesta tai hidas internet-yhteys. Varmista, että yhteytesi toimii hyvin, ja kokeile uudelleen myöhemmin. - Ei vastausta: Jos ChatGPT ei vastaa lainkaan, palvelimella saattaa olla häiriö. Tarkista mahdolliset palvelutiedotteet ja kokeile uudelleen myöhemmin. - Epäjohdonmukaiset tai virheelliset vastaukset: Jos ChatGPT tuottaa epäjohdonmukaisuuksia tai virheitä, se saattaa johtua ohjelmistovirheestä tai tekoälyn tulkintavirheestä. Raportoi ongelma palveluntarjoajalle.

Yhteystiedot

Jos tarvitset lisää apua tai haluat raportoida ongelman, voit ottaa yhteyttä OpenAI:n tukitiimiin heidän verkkosivujensa kautta.

katkoskarttaa

Häiriöprotokolla

Ilmoitetut toimintahäiriöt 12.07.2024:
ChatGPT:lla oli yhteensä 1 toimintahäiriötä. Useimmiten kysymyksessä olevat kaupungit olivat: Helsinki

Samankaltaiset toimittajat