Kaikki Gigantti:n ilmoitukset viimeisen 24 tunnin ajalta

Ei häiriöitä tiedossa!


Usein ilmeneviä ongelmia:

Koskien kaupunkeja:


Kommentteja Gigantti:sta

Anna toisten saada tietoa omista Gigantti ongelmistasi:Kirjoita kommentti

Riitta 3 kuukautta sitten
60100 Seinäjoki Nettisivuilla kun tekee tilausta ja on siinä "Valitse maksutapa" vaiheessa mikään ei toimi. Tyssää maksuvaiheeseen. Ainut vaihtoehto, johon antaa jotain laittaa on korttimaksu. Tämä sama vika jo pian pari vkoa! Kehotettiin käymään myymälässä, vikaa ei silti ole korjattu.

Minna 4 kuukautta sitten
33310 Tampere Nettisivuilla kun tekee tilausta ja on siinä "Valitse maksutapa" vaiheessa mikään ei toimi, ei ole netistä kun olen useamman kerran yrittänyt eri paikoissa eri yhteyksillä. kassalla ollessa 1. ja 2. vaiheet menee normaalisti mutta 3. eli maksaminen on harmaan vaalea toisin kun muut eikä anna valita mitään tapaa. olen aloittanut alusta, käynnistänyt laitteeni uudestaan, vaihtanut laitetta ja nettiä mutta piru kun mikään ei auta.

Juha Hyytiä 1 vuosi sitten
Access Denied You don't have permission to access "http://www.gigantti.fi/" on this server.

Miksu 1 vuosi sitten
Tulee ilmoitus: Access Denied You don't have permission to access "http://www.gigantti.fi/?" on this server. Reference #18.6e72655f.1670175808.1784b9fd Olen tällä hetkellä Egyptissä ja en tiedä vaikuttaako se asiaan. Ei VPN:ää.

minä 1 vuosi sitten
sivu alkoi mennä hitaaksi ja sitten alkoi sanomaan Access Denied You don't have permission to access "http://www.gigantti.fi/" on this server. Reference #18.d79c9bd5.1668864095.1fe9f85e ja nyt en pääse enään gigantin sivustoille

Joku 1 vuosi sitten
Gigantin sivu lagasi koko ajan, sitten sammutin sivun. Tulin takaisin ja siinä lukee ”Access denied” ”You don't have permission to access "http://www.gigantti.fi/" on this server.” yritin tulla pois ja takaisin mutta se ei päästä minua takaisin, mitä minä muka tein

pekka 1 vuosi sitten
Gigantin sivu ei lataa mitään. Kotisivu toimii (Pystyy liikkua ylös ja alas) mutta haku ei toimi eikä mitkään kategoriat.

Kirjoita kommentti

Tämä verkkosivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja sitä koskevat Tietosuojakäytäntö ja Googlen käyttöehdot.

Gigantti:sta

Gigantti.fi on norjalainen, suomessa toimiva kodinelektroniikkaketju. Gigantilla on yli 40 myymälää ympäri suomea ja tämän lisäksi myös verkkosivustogigantti.fi. Gigantin valikoimaan kuuluu mm. Puhelimia, tietokoneita, kodinkoneita ja keittiökalusteita. Gigantti on nykyään suomen suurin elektroniikkamyymälä. Suomen lisäksi Gigantilla on toimintaa myös Norjassa, Ruotsissaja muissa pohjoismaissa.
katkoskarttaa
Katso katkoskarttaa

Häiriöprotokolla

Ilmoitetut toimintahäiriöt 06.12.2023:
Gigantti:lla oli yhteensä 1 toimintahäiriötä. Useimmiten kysymyksessä olevat kaupungit olivat: Helsinki