Kaikki Suomi24:n ilmoitukset viimeisen 24 tunnin ajalta

Ei häiriöitä tiedossa!


Usein ilmeneviä ongelmia:

Koskien kaupunkeja:


Kommentteja Suomi24:sta

Anna toisten saada tietoa omista Suomi24 ongelmistasi:Kirjoita kommentti

Karoliina 2 kuukautta sitten
Saan viestin "Sorry, you have been blocked" kun yritän normaalisti päästä sivulle. En ole kirjoitellut sivulle mitään, normaalisti lukenut keskusteluja. Viesti selittää näin: "Why have I been blocked? This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data." En ole tosiaan tehnyt mitään minkä pitäisi aiheuttaa tuollaista ja käytän mobiilisivustoa. Korjatkaa tämä virhe, kiitos. 33870 Tampere

Ari 2 kuukautta sitten
Järvenpää tulee teksti " file read error" chatissa. Ainakin 2 päivää ollut niin.

orvokki 3 kuukautta sitten
Turku, ei ole toiminut viikkoon

jari ojansuu 3 kuukautta sitten
suomi 24 chat ei toimi

Terhi Heiskanen 3 kuukautta sitten
Vantaa 1300 Chatti ei ole toiminut viikkoon

Jorma 7 kuukautta sitten
01200 vantaa Suoli on taas toimimaton

luppoketale 7 kuukautta sitten
Suoli24ssä on aina samat ongelmat, eikä niitä koskaan onnistuta poistamaan. Usein tulee 404, 502, 504 tms virheitä, joskus ei pääsee postaamaan vähään aikaan, kun saitti ilmoittaa minun olevan botti tai sitten on toistuvasti näitä palvelinvirhe -ilmoituksia. Kun näistä kysyy ylläpidon blogeissa tms., niin eipä juuri milloinkaan saa mitään vastausta.

Make1 7 kuukautta sitten
Espoo. Suomi-24 on ollut Read-Only tilassa 11.12.2023 maanantaina kello 23:00 lähtien. Ei voi kirjoittaa mihinkään ryhmään. Vanhoja viestejä pääsee kyllä lukemaan.

Kauris6464 8 kuukautta sitten
Treffit ei toimi 66440 Vaasa

Esko Kankuri 8 kuukautta sitten
Ei edelleenkään toimi treffit.suomi24.fi

Marketta aarnio 8 kuukautta sitten
Hei, Ei ole toiminut saanut auki 24 Treffit palstaa. ON MENNYT JO 3 PÄIVÄÄ. Toivoisin että saatte korjattua. TERVEISIN Marketta Aarnio 05830 HYVINKÄÄ

Herrasmies-rakastaja 8 kuukautta sitten
Herjaa 502 häiriötä 95400 tornio

Pena 8 kuukautta sitten
Joensuussa ti tulee viikko ei ole treffit toiminut

munlikka1963 9 kuukautta sitten
treffi sivustolle ei pääse virhe 502 herjaa koko ajan

munlikka1963 9 kuukautta sitten
33720

Tre 9 kuukautta sitten
33900 Tre treffisivustolle ei pääse.

Estrella 11 kuukautta sitten
10440 raasepori file read error jo ainakin 3-4 pv. ????‍????

11 kuukautta sitten
45100 Kouvola ei tunnu toimivan kuin joskus

helmis 11 kuukautta sitten
31400 somero ei ole toimut kahteen päivään ja jos toimii niin pätkii...botit kyllä pääsevät eikä niitä poisteta

Juu 11 kuukautta sitten
Ei toimi ja hyvä niin. 66400 Laihia

Kirjoita kommentti

Suomi24:sta

Suomi24 on Suomen suosituin verkkoyhteisö, joka tarjoaa käyttäjilleen monipuolisen foorumin keskusteluille ja mielipiteiden vaihdolle. Palvelu kattaa monenlaiset aiheet politiikasta ja taloudesta aina viihteeseen ja elämäntapoihin. Mutta mitä tapahtuu, kun Suomi24 kokee häiriöitä? Tässä artikkelissa käsittelemme mahdollisia ongelmia ja tarjoamme vinkkejä ja ratkaisuja niiden korjaamiseen.

Ongelma: Suomi24 ei lataudu

Jos Suomi24 ei lataudu, kokeile ensin päivittää sivu. Jos tämä ei auta, tarkista nettiyhteytesi. Varmista, että laitteellasi on yhteys Internetiin. Jos ongelma ei vieläkään ratkea, kokeile tyhjentää selaimesi välimuisti ja evästeet.

Ongelma: Kirjautumisongelmat

Jos et pääse kirjautumaan Suomi24:een, tarkista, että käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ovat oikein. Jos olet unohtanut salasanasi, voit nollata sen Suomi24:n "unohditko salasanan" -toiminnon avulla. Jos et vieläkään pääse kirjautumaan, ota yhteyttä Suomi24:n asiakaspalveluun.

Ongelma: Keskustelualueet eivät toimi

Jos keskustelualueet eivät toimi, kokeile ensin päivittää sivu. Jos tämä ei auta, kokeile eri selainta. Jos keskustelualueet eivät vieläkään toimi, voi olla, että Suomi24 käy läpi huoltotöitä tai että palvelussa on laajempi häiriö. Voit tarkistaa tämän Suomi24:n häiriötiedotteista tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Ongelma: Viestit eivät näy

Jos viestisi eivät näy Suomi24:ssa, tarkista ensin, että olet kirjautunut sisään. Jos olet, kokeile päivittää sivu tai kirjautua ulos ja takaisin sisään. Jos viestisi eivät vieläkään näy, ota yhteyttä Suomi24:n asiakaspalveluun.

Muista, että Suomi24:n palvelussa voi ajoittain esiintyä häiriöitä, jotka vaikuttavat sen toimintaan. Nämä vinkit ja ratkaisut voivat auttaa sinua pääsemään takaisin keskusteluihin mahdollisimman pian.

katkoskarttaa

Häiriöprotokolla

Emme ole tehneet Suomi24:sta tämänhetkistä tilastoa.

Samankaltaiset toimittajat